Werken bij
Patina

is werken met ambitie om
meer te bereiken.

Wij bieden onze klanten onderdak. Of we nu werken voor een vastgoedbedrijf, overheidsorganisatie of een zorginstelling. We leveren knappe daken op. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een prettige cultuur. Bij een bedrijf waar tijd is voor een praatje en ruimte voor een grapje. En waar veel mogelijk is. Maar waar tegenover staat dat je ook hard werkt. Je handen uit de mouwen steekt. Dat betekent overigens niet dat we van die rouwdouwers zijn. Want het werk moet netjes zijn. Zorgvuldig. En volgens  voorschriften. Met oog voor een goede afwerking.

Innovatief
dakdenken en -doen

Dakdenken bij Patina betekent dat jij je verantwoordelijkheid neemt. Dat je werkt met je handen én je hoofd. Dat je werkt volgens planning. Je houdt aan normen en wetten. Je professioneel opstelt naar klanten. De juiste bedrijfskleding draagt. En dat je bus eruit ziet zoals het hoort. Schoon en mét reclame op je dak.

Bij ons staat de klant voorop

We leveren kwaliteit en service. De afspraken die we met onze klanten maken, komen we dus ook na. We leveren op wat we beloven. Netjes en op tijd. Dus als we een stapje harder moeten lopen, dan doen we dat. En dat verwachten we dus ook van jou. Je werkt straks niet voor niets bij de beste dakdenkers van Nederland.

Spreekt jou dat wel aan?

Bekijk onze vacatures

Gezellige sfeer

Is het werk klaar, dan drinken we graag een borrel met elkaar. Of proosten we op een verjaardag. Want dat kan ook bij ons. We zijn een platte organisatie. Iedereen is gelijk. En de deur staat altijd open. Je zou ons zelfs wel kunnen zien als een grote familie, met zo’n 170 familieleden.

Leer ons kennen

Zo ziet onze werkdag eruit.

Ryan
Dakdekker

Bekijk de video

Menno
Pannenlegger

Bekijk de video

Ruimte om je
te ontwikkelen

Doe jij je werk goed, dan word je daar bij ons ook voor beloond. We hebben namelijk meer dan prima arbeidsvoorwaarden. Een goede CAO met een bovengemiddeld salaris.

Lijkt het je wat? Kom eens een bakkie doen!

Direct solliciteren

Vragen, twijfels of gewoon even kletsen?

Onze HR dakdenker staat voor je klaar!
Bel 088-2257210

Mail naar personeel@patina.nl