Van leerling dakdekker
tot projectleider

Werken bij Patina is werken met
ambitie om meer te bereiken.

Wij zoeken bevlogen mensen die van aanpakken weten. Onze dakdekkers werken met passie en leveren vakmanschap.
De projecten waarop je werkt zijn door heel het land en  variëren van groot- tot kleinschalige projecten.

werken en leren bij Patina

Wil je verder in het vak? Doorgroeien? Of kom je uit een heel andere tak van sport, maar spreekt dakwerk je aan? Kom werken bij Patina. We zijn een lerende organisatie. Daarmee bedoelen we dat je kunt meegroeien in het bedrijf. Want bij Patina houden we wel van een dosis gezonde ambitie.

Patina investeert in mensen. Of je nu nieuw bent of al een tijdje bij ons in dienst bent. Wij investeren in je ontwikkeling en bieden je ruimte om te groeien. Maar we verwachten natuurlijk ook wat van jou. Ben je bereid te leren, de handen uit de mouwen te steken en je verantwoordelijkheden te nemen, dan kun je bij ons alle kanten op.

Direct solliciteren

Ben je bijvoorbeeld dakdekker, pannenlegger of monteur valbeveiliging en wil je doorgroeien naar de functie van voorman? Dan bieden we je die kans. Wil je switchen van valbeveiliging naar dakbedekking of juist andersom? Dan geven we je die mogelijkheid. Als jij maar honderd procent inzet toont.

Kom je uit een heel andere branche, maar heb je passie voor het dak? Ook dan staat de deur wagenwijd voor je open. Samen met een inspecteur ga jij het dak op om een gevoel te krijgen bij het werken op hoogte. Zie je dit zitten, dan start je een opleidingstraject via Patina bij Tectum. Je combineert theorie met praktijk. Natuurlijk zorgen we voor goede begeleiding. Zo behoor je binnen no time tot de beste dakdenkers van Nederland.

Wil je werken bij een bedrijf waar jij je volop kunt ontwikkelen? Kom eens een bakkie doen!

Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vragen, twijfels of gewoon even kletsen?

Onze HR dakdenker staat voor je klaar!

Bel 088-2257210